Skip to content

MSc képzés és munkavállalás felmérés

A Gépészmérnök Kar 2014. februárjában vezette be a mesterképzési szakok felülvizsgált és megújított képzési programját, amelynek egyik jelentős újítása volt a blokkosított órarend. E szerint a képzés 3-4. félévében az órarendi órák két, két és fél napra voltak/vannak összesűrítve, hogy lehetővé tegyék a képzés melletti munkavégzést. Az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatták, hogy ez egy szükséges és hasznos lépés volt.
A blokkosítás akkori bevezetését egy, a hallgatók körében folyatott felmérés előzte meg, amely során azt vizsgáltuk, hogy hányan dolgoznak a képzés mellett, milyen jellegű munkát végeznek, és miképp segíthetnénk a képzés melletti munkavállalást.

A képzések kötelező, ötéves felülvizsgálata kapcsán ismét elvégezzük ezt a felmérést, amelyben számítunk a véleményedre. Arra keressük a választ, hogy a blokkosítás mennyiben szolgálta, illetve szolgálja az eredeti célokat, hasznosnak bizonyult-e, valamint a jövőre nézve szükséges-e a megtartása, illetve az esetleges kiterjesztése a mesterképzés más féléveire.

Kérdőív

A kitöltés anonim és kb. 5-7 percet vesz igénybe.

Segítő közreműködésed köszönjük!