A regisztrációs hét folyamán sok ismeretterjesztő, ismerkedős és szórakoztató programmal is készülünk nektek, melyek végén minden tekintetben felkészültnek tudhatjátok magatokat az műegyetemista élet rejtelmeiből! Így tehát invitálunk benneteket, gyertek velünk:

Vasárnap (08.29.)

Kollégiumi beköltözésre!

A kollégiumokban elhelyezést kapott elsőéves hallgatóink beköltözését tankörvezetőik, a Gépészkari Hallgatói Képviselet (GHK) és a Kari Rendezvény Bizottság (KRB) tagjai segítik.

Beköltözős Old’s-ra!

A Kármán Tódor Kollégium alagsorában található (bárki által ingyenesen látogatható) gépész szórakozóhely ismét kinyitja kapuit az idei tanév első bulijára! Kihagyni bűn, részletek és akciók a Facebook eseménynél.

Kihagyni semmiképpen sem érdemes!

Hétfőtől péntekig (08.30.-09.03.)

Campus bejárásra!

Tankörvezetőitek vezetésével megismerkedhettek a BME épületeivel, a fontosabb helyekkel, fogalmakkal, egyetemi termek megtalálásának trükkjeivel, és így tovább. Mindenképpen javasolt a részvétel!

Beiratkozni!

A beiratkozás mindenkinek kötelező aki el szeretné kezdeni a képzését, de bármilyen probléma esetén keressetek minket bizalommal, igyekszünk segíteni!

Megismerni a budapesti éjszakai életet!

Ezen program keretein belül igyekszünk nektek szervezetten bemutatni, hova is érdemes ellátogatni esténként az egyetem környékén, tartsatok velünk!

Tárgyat felvenni!

A félévkezdés beiratkozás utáni legfontosabb eseménye, ahol megpróbáljuk megismertetni a NEPTUN tanulmányi rendszer működését és a tárgyfelvétel menetét. Ráadásul figyelünk rá, hogy igazán király órarended lehessen, együtt azokkal akiket már megismerhettél a tankörödben!

Figyelmeztetés! Erősen ajánlott eddig várni a tárgyfelvétel és a NEPTUN egyéb funkciói használatának elkezdésével, mivel alaposabb ismeretek nélkül akár komoly problémákat is könnyen okozhattok pár kattintással!

Gólyahajóra!

Szerettél volna egy 1000 fős hajóval átutazni a Duna összes budapesti hídja alatt a sötétben, és megcsodálni a kivilágított várost? Eközben még buliznál is egyet a barátaiddal, plusz néhány kar hallgatóival közösen hajnalig? Vár téged a BME Gólyahajó idén is, szeptember 1-jén, szerdán.

Városvetélkedőre!

Az egyik napon ebéd után bevesszük a várost! Mindenkit várunk egy délutáni ügyességi csapatjátékra több állomáson, elszórva a városban. Utánozhatatlan hangulat, felejthetetlen sztorik, remek ismerkedési lehetőség!

Nyitó Old’s-ba!

Csütörtök este ismét kinyílik a kerület legnépszerűbb szórakozóhelye a Kollégium aljában, a belépés bárkinek ingyenes egész este!

Évnyitóra!

A kar hivatalos évnyitójára várunk szeretettel minden kedves elsőéves hallgatót, melynek időpontja 2021.09.03.

Várunk mindannyiótokat szeretettel a regisztrációs héten!

GHK