A 2021/2022. tanév őszi félévére vonatkozó Rendszeres szociális ösztöndíj és Alaptámogatás pályázatok még nem kerülhettek kiírásra, ugyanis az előkészítési folyamatok még zajlanak az Egyetemen. A pályázatok előkészítése során idén számos nagyobb változtatás került bevezetésre a szociális pályázatokkal kapcsolatban, ezért szeretnénk kérni benneteket, hogy figyelmesen és alaposan olvassátok végig az Igazoláslista rátok volatkozó pontjait.

Elfogadásra került a pályázathoz tartozó pontrendszer és Igazoláslista, amelyet az Egyetemi Szociális Bizottság honlapján érhettek el. Ez alapján már el tudjátok kezdeni az igazolások beszerzését és szeretnénk is buzdítani titeket ennek az elkezdésére, ugyanis egyes igazolások beszerzése időigényes lehet.

A pontrendszert és Igazoláslistát a 2021/2022. tanév őszi félévére vonatkozóan az erre vonatkozó Kancellári Utasítás 1. számú melléklete tartalmazza, a TJSZ 3. számú melléklete tartalmazza a pályázathoz tartozó eljárásrendet.

Amint a pályázati rendszer elérhető lesz és a pályázatok leadhatóak lesznek, értesíteni fogunk titeket a közösség platformjainkon, addig is türelmeteket kérjük.
Megértéseteket köszönjük!