Szeretnénk felhívni a figyelmeteket, hogy az EELISA program keretében lehetőségetek nyílik 8 rangos egyetem egyikén tanulni. Ha lemaradtál az ERASMUS+ tanulmányi ösztöndíj pályázatról, de szeretnél oktatási, nyelvi és kulturális tapasztalatokat szerezni egy másik európai országban, akkor itt a lehetőség.

A pályázható intézmények a következő városokban vannak: Pisa, Erlangen, Isztambul, Párizs, Madrid és Bukarest. Az egyetemek listáját megtalálhatjátok az alábbi hivatkozáson keresztül.

https://eelisa.eu/partners/

Mi az EELISA?

(European Engineering Learning Innovation and Science Alliance)

Az EELISA egy 9 európai egyetem közötti szövetség, amelynek célja, hogy a mérnökök sokszínű és nemzetközi közegben képesek legyenek dolgozni. A program távlati célja a minden uniós tagállamban akkreditált európai mérnöki diploma rendszerének kidolgozása.

Tudnivalók:

PÁLYÁZAT LEADÁSI HATÁRIDEJE: 2022. MÁJUS 29. 22:00

A pályázás NEPTUN-ban kitöltött kérvénnyel történik. Ehhez az Ügyintézés/Kérvények menüpont alatt a 164-es számú kérelmet szükséges leadni.

Ha valaki már nyert el az ERASMUS+ tanulmányi ösztöndíj pályázat során férőhelyet, akkor nem pályázhat, csak ha visszamondja azt. Az itt meghirdetett helyek az eddigi elnyert helyeken felül értendőek.

A pályázati felhívást és a további információkat megtalálhatjátok az alábbi linken:

http://nki.bme.hu/ERASMUS_PALYAZAT_EELISA…

Bármilyen kérdés esetén forduljatok hozzánk bizalommal a tanulmanyi@ghk.bme.hu címen.