Először is a kollégiumi jelentkezés kapcsán lehet szükséges a pályázat leadására, mivel ennek szűkösebb a határideje, most erre térünk ki, de hamarosan jönnek a további információk.

Két rendszerben kell pályázatot leadnod, miután megkaptad a felvételről szóló hivatalos levelet, benne a Neptun kódoddal. A MŰEPER oldalán kell leadnod a megjelölt határidővel elektronikus formában a pályázatodat, hogy a gólyatáborig el tudjuk bírálni, mert a gólyatábor ideje alatt fognak kiderülni a végleges eredmények. (A kollégiumi jelentkezés kiírását a Kollégium menüpontban megtalálod). A pályázatra ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint ha csak szociális támogatást igényelnél, kollégiumi elhelyezés nélkül. Az EHK oldalán megtalálod a részletes leírást és a beszerzendő dokumentumok listáját. Ezeket már most érdemes elkezdeni beszerezni, hogy a feltöltési lehetőség indulásakor már legalább részben rendelkezésedre álljanak.

Ne felejtsd el, hogy ezen kívül a kefir.bme.hu oldalon is le kall adnod a jelentkezésed ahhoz, hogy érvényes legyen.

Határidőn túli jelentkezést nem tudunk elfogadni.

Az elektronikusan feltöltött dokumentumok alapján elbírálunk, hiányosságok esetén értesítünk és pontosítást kérhetünk. Amennyibe felvételt nyertél a kollégiumba, beköltözéskor hozd magaddal a pályázatodhoz minden szükséges papírt, mert akkor ezeket a papírokat be kell mutatnod személyesen, ez is része a pályázásnak! Amennyiben érvényes pályázatot adtál le, akkor ez szociális támogatás igényléséhez is felhasználható, további teendőd nincs (csak jelentkezéskor azt a lehetőséget is jelöld be). Ha netán mégsem részesülsz férőhelyben, akkor a pályázatok bemutatása szeptemberben történik, de a pontos időpontokról tájékoztatunk.